The Stamping Cottage
Omdat een gezinslid plots een paar dagen eerder verhuist dan gepland zijn we in de week van

donderdag 21 t/m zaterdag 23 juni gesloten.

We proberen tussendoor 's avonds een paar uurtjes te komen om internetbestellingen af te handelen maar deze lopen wel vertraging op.

Wij hopen op en danken u voor uw begrip.

Volgende week 28 juni zijn we dan weer open en op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni gaan we heerlijk genieten van de workshops gegeven door Miranda Degenaars.Heb je het gezien?

De hype rondom de Artist Trading Coins?
Daarvoor kun je een stempel pre-orderen, Agitte heeft 2 verschillende ontworpen en die zijn inmiddels in  productie en gearriveerd in Nederland maar... de doos ligt nog bij de douane. Kan dus nog een paar daagjes duren.
De ontwerpen zijn te zien bij het onderwerp ARTSpecially in de menubalk.
.
Heel veel voorpret toegewenst m.b.t. wat je ook besteld hebt, altijd zo leuk die dingen in je brievenbus of hier in de winkel.

En... je krijgt nog steeds bij een bedrag boven de € 20,00 een Posca PC-5M van ons cadeau t.w.v. € 4,25

En... bij een bedrag boven de € 25,00 mag je er ook nog een stempel/tekst set bij kiezen die je in de linker menubalk bovenaan vindt. Voeg je keuze toe en ga je verheugen.

En... mocht je ook nog een product van Liquitex aan je mandje toevoegen (of hier in de winkel natuurlijk) dan ben je de happy eigenaar van een superfijne Titanium White Paint marker.
Volgens mij laten we je zo lekkerrrrrrr meegenieten.The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

Ook in 2018 valt er weer veel te genieten en te beleven.
We geven regelmatig workshops voor kleine en grotere groepen. Wil je met een groep(je) op een datum komen die er niet bij staat of in een techniek geïnteresseerd zijn die je bij de workshops niet terug kunt vinden, neem dan contact met ons op.
Want stempelen ... een mooier en vooral boeiender hobby bestaat volgens ons niet!


En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.