The Stamping Cottage

The Stamping Cottage


Er loopt een heel leuke actie van Winsor & Newton, bekend van hun fabuleuze materiaal.
En daar doen wij aan mee!

In de maand september en oktober kun je je slag slaan met extra korting op prachtige producten, de kortingsprijzen staan al vermeld.
Zie je het niet meer op de website staan, dan kunnen we het voor je nabestellen voor de speciale prijs. Mail ons dan even je wensen op info@thestampingcottage.nl

Je kunt ook de pdf aanvragen dan zie je alle aanbiedingen. Super.

Ik zou zeggen... ga kijken en bestel dit moois want daar heb je jaren en jaren en jaren plezier van.

Even een puntje van overleg:
Ik - Angela - vind het heel lastig dat we de stempels in plastic moeten verpakken zodat je kunt zien wat erin zit, hoe groot het is, etc. Zeker omdat we weten dat veel mensen vervolgens thuis het plastic weggooien.

Dus!
Mocht je bij je bestelling willen dat we de plastic zakjes om de stempels van ARTSpecially en die van The Stamping Cottage eraf halen, geef dat dan door bij de opmerkingen. Wij hergebruiken ze dan namelijk weer.

That's it!
Een fijne dag weer toegewenst.
Vergeet niet ergens je stempel op te drukken!

The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.