Producten

WelkomWorkshops, make & takes en demos

Op het ARTSpecially Event in Nijkerk (1 en 2 april 2017) geeft The Stamping Cottage:
  • Gratis workshops, make&takes en demo';
  • Vooruitbestelde bestellingen nemen we voor je mee (scheelt je porto), bestellingen plaats je via onze website www.thestampingcottage.nl;
  • Eefke Moes demonstreert op zaterdag 1 april haar kunstige werk met alcoholinkt. Dit wil je niet missen;
  • Corine van Kuilenburg verzorgt op beide dagen een workshop, schuif lekker aan;
  • Charry Wijers, Agitte Huberts en Bonnette Aalders verzorgen op beide dagen demo's en gratis make&takes zodat je nieuwe materialen uit kunt proberen;
  • Voor iedere betalende bezoeker ligt er een mooi tekststempeltje klaar, een die helemaal op deze speciale dag(en) slaat.

We zijn voor online bestellingen open tot/met 24 maart want 25 maart gaan we alles inpakken.

De winkel is van donderdag 30 maart t/m woensdag 5 april gesloten i.v.m. onze deelname aan het ARTSpecially Event Stempel- en Mixed Media Event. Donderdag 6 april staan we weer graag voor je klaar.

Tip: we hebben de workshops met Miranda Degenaars, Corine van Kuilenburg, Liesbeth Fidder en Geralda Jansen online staan. Dus sla je slag als je in de lente en de zomer bij ons in Schaijk wilt komen spelen.Oh yes, wij staan er natuurlijk ook!
Op het jaarlijkse feestje speciaal voor al die mensen die houden van stempels, inkten, vieze handen, mixed media, templates, handlettering en oh zoveel meer moois.
En van workshops waar je zo aan kunt schuiven.

We staan er met heel mooie spullen maar ook heel veel nemen we niet mee.
Wil je zeker weten dat we je spullen bij je hebben, zeker weten dat je er niet op mis pakt, bestel dan alvast, kies voor workshop/geen verzendkosten EN zet erbij dat je het ophaalt in Nijkerk en we nemen je bestelling voor je mee.
Leuk leuk leuk, wat hebben we er toch zin in!!!!.En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.
The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

Ook in 2017 valt er weer veel te genieten en te beleven.
We geven regelmatig workshops voor kleine en grotere groepen. Wil je met een groep(je) op een datum komen die er niet bij staat of in een techniek geïnteresseerd zijn die je bij de workshops niet terug kunt vinden, neem dan contact met ons op.
Want stempelen ... een mooier en vooral boeiender hobby bestaat volgens ons niet!