Producten

WelkomYes, wat was het zaterdag een GAVE Caran d'Ache dag.
En wat zijn veel mensen blij geworden van het meedoen aan de diverse workshops, de dingen die ze geleerd hebben, tips & tricks om meer uit je materiaal te halen, super.
Wat een feest, wat zijn dit toch fabuleus gave potloden, zowel de pastels als de aquarels als de inkleurpotloden.Wat een bijzondere dag was het vrijdag 27 oktober.
De groep die vanaf dag 1 bij ons les kwam had een speciaal 'verjaardagsfeestje' omdat ze - alweer enige tijd geleden - haar 100ste les bij ons heeft gevolgd. En deze meiden hebben elkaar bij ons leren kennen en zijn nu een prachtige vriendinnengroep geworden.
Hoe bijzonder is dat?
En hoe dankbaar ben ik want door de vele lessen hebben zijn wij ons ook blijven ontwikkelen. Iedere keer weer een nieuwe invalshoek bieden voor deze prachtige hobby.
Wat een mooie dag met heel veel dank aan Anne Swinkels die de vriendinnen de techniek van de Prompt kaartjes geleerd heeft. Ze zijn weer helemaal geinspireerd.


En we hebben natuurlijk ook een heerlijke winkel, ook zonder workshop een feestje om te zijn.
We zijn open van donderdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.
Je bent van harte welkom. Een heerlijk kopje koffie of thee staat ook voor je klaar.

P.S. kijk ook eens bij de aanbiedingen. Er komt weer zoveel nieuws binnen en dan moeten we plek maken. Dus soms nemen we afscheid van spullen. Fantastische spullen, maar we hebben er gewoonweg geen plaats meer voor. Dus slag je slag, de kortingen lopen op van 50% tot zelfs hoger.The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

Ook in 2017 valt er weer veel te genieten en te beleven.
We geven regelmatig workshops voor kleine en grotere groepen. Wil je met een groep(je) op een datum komen die er niet bij staat of in een techniek geïnteresseerd zijn die je bij de workshops niet terug kunt vinden, neem dan contact met ons op.
Want stempelen ... een mooier en vooral boeiender hobby bestaat volgens ons niet!
En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.